Otkazivanje kupovine

Pravo na otkazivanje kupovine i vraćanje robe
Kupac ima pravo da u roku od 14 dana od isporuke robe, prodavcu javi odustajanje od porudžbine i to na elektronsku adresu info@ultra.s-group.rs ili telefonom na broj 032/722-350. Potrošač može popuniti obrazac za odustanak od kupovine. Potrošač je u obavezi da posle toga robu vrati prodavcu najkasnije 14 dana od pismenog ili telefonskog obaveštenja. Vraćeni proizvodi moraju da budu u originalnoj ambalaži, uz priloženu kopiju računa. Neposredne troškove vraćanja robe pokriva kupac. Prodavac vraća celokupnu plaćenu sumu za proizvod, odmah ako je moguće, a najkasnije u roku od 14 dana posle prijema poruke o odustajanju od porudžbine i vraćanja robe. Povrat novca kupcu će se izvršiti na tekući račun naveden u obrascu.

Obrazac za odustanak od kupovine, možete preuzeti ovde.

Kupac mora da vrati robu poštom ili putem drugih dostavnih službi na adresu našeg magacina:

S-GROUP
Nova industrijska zona b.b., Velereč
32300 Gornji Milanovac, Srbija

Pre bilo kakvih radnji montaže /ugradnje artikala proverite adekvatnost robe. Povraćaj već korišćenih ili oštećenih artikala nije moguć.

Važna uputstva za slanje robe:
– uz proizvode koje vraćate molimo vas da pošaljete kopiju računa i popunjen obrazac za odustanak od kupovine
– molimo vas da na odgovarajući način pripremite proizovde za transport da se ne bi oštetili u toku transporta. Potrebno je da originalnu ambalažu upakujete u još jednu transportnu ambalažu da se originalna ne bi oštetila u toku transporta.
– preporučujemo vam da koristite usluge dostavne službe koja omogućava praćene pošiljke

ultra