Naručivanje i isporuka proizvoda

Naručivanje proizvoda
Željene proizvode poručite elektronski putem online prodavnice tj. naloga za kupovinu, putem e-pošte: info@ultra.s-group.rs ili putem telefona na osnovu cena u online prodavnici. Informacije o predatoj porudžbini čuvaju se u kompaniji S-Group d.o.o. Porudžbinu možete zaključiti putem telefona, e-maila ili online putem internet prodavnice. Ispravke ili dopune porudžbine može se poslati e-mailom ili telefonom u roku od dva sata od predaje porudžbine.

Koraci za kupovinu
Pre početka porudžbine posetilac online prodavnice mora se registrovati kao korisnik. Nakon registracije korisnik može započeti proces naručivanja.
Polje za pretragu na našem sajtu služi isključivo kako bi suzilo broj proizvoda koji su potencijalno odgovarajući.

Proizvode izaberite isključivo po katloškom broju koji je naveden u opisu proizvoda, a ako kataloški broj nije naveden pozovite nas na broj 032/722-350 kako bi Vam naši komercijalisti pomogli da izaberete odgovarajući proizvod.
Kada korisnik pronađe proizvod koji bi želeo da poruči, ubaci ga u korpu.

Koraci za kupovinu u korpi:
Korak 1: Izaberite količinu proizvoda koje želite da naručite i potvrdite ih – > nastavi sa kupovinom.
Korak 2: Izaberite način plaćanja izabranog/izabranih artikala i način isporuke.
Korak 3: Izaberite da li ste fizičko ili pravno lice i upišete podatke za plaćanje/isporuku.
Korak 4: Ispod je prikazana lista svih stavki koje želite da naručite kao i ukupan iznos kupovine. Klijent u ovom koraku potvrđuje da je upoznat sa uslovima nabavke, u suprotnom nemoguće je završiti porudžbinu. U ovom koraku takođe je potrebno da zaključite porudžbinu. Po završetku porudžbine klijent dobija elektronsku poruku sa potvrdom porudžbine.

Porudžbina potvrđena.
Najkasnije za 48 sati ponuđač pregleda porudžbinu, proveri dostupnost proizvoda i potvrdi porudžbinu ili je odbije. U slučaju da se cena u vreme obrade promenila, ponuđač se obavezuje da će pokušati ponuditi korisniku nižu cenu ili ponuditi odgovarajuće rešenje koje bi bilo zadovoljavajuće za obe strane. Ponuđač zadržava pravo da pozove korisnika na njegov broj telefona.

Postupak obaveštavanja o kupovini:
– posle predaje porudžbine kupac dobija obaveštenje putem elektronske pošte ili SMS poruke da je porudžbina prihvaćena
– naš tim porudžbinu pregleda, proveri dostupnost naručenih proizvoda i porudžbinu potvrdi ili odbaci sa razlogom
S-Group d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu koja može nastati kao posledica dužeg vremena isporuke ili zbog neisporuke artikala koji nisu na zalihama u ličnom skladištu.
Sve cene su sa PDV-om, osim ako nije izričito drugačije napisano. Cene važe jednako za sve korisnike naše online prodavnice. Cene važe u trenutku slanja porudžbine i nemaju unapred fiksiran rok važenja. Cene važe u slučaju plaćanja sa navedenim načinima plaćanja i pod navedenim uslovima.

Izdavanje računa i plaćanje robe
Kompanija S-Group d.o.o. izdaće račun za poručenu robu i kupcu će prilikom isporuke robe pored računa dostaviti i ostalu prateću dokumentaciju. Naručenu robu koja je na zalihama, kupac plaća prilikom isporuke (plaćanje pouzećem). Za veće porudžbine pravnih lica (veće količine ili veće vrednosti) može se zaključiti ugovor, a plaćanje izvršiti direktno na poslovni račun kompanije S-Group d.o.o. Poručena roba je u vlasništvu kompanije S-Group d.o.o. do uplate pune kupoprodajne cene.

ISPORUKA

Trenutak prihvatanja porudžbine
Nakon poručivanja, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem e-maila koji ste naveli tokom procesa poručivanja (veoma je bitno da ostavite tačnu e-mail adresu kao i kontakt telefone). Porudžbina je prihvaćena od strane preduzeća S-Group d.o.o. tek nakon što Vam e-mailom pošaljemo potvrdu o prihvatanju iste. Ako Vam po obavljanju prosesa poručivanja i slanja narudžbine ne stigne potvrda o pijemu porudžbine na e–mail ( u roku od nekoliko minuta) verovatno niste ostavili tačnu e–mail adresu. U tom slučaju pišite nam na e–mail reklamacije@ultra.s-group.rs ili pozovite telfonom 032/722-350 i proverite status vaše porudžbine. Ako imate otvoren nalog ulogujte se i na stranici moj nalog pregledajte i proverite status narudžbine.

Rok isporuke
Period isporuke porudžbine je 1-2 radna dana. Porudžbine poslate petkom posle 14h i vikendom biće poslate ponedeljkom i biće dostavljene u utorak na Vašu adresu u vremenu od 08-17h. Porudžbine poslate u vreme praznika biće poslate prvog radnog dana posle praznika.

Kašnjenje isporuke
U slučaju kašnjenja isporuke, kupac ima pravo da odustane od kupovine.

Cena isporuke
Naručenu robu Vam šaljemo kurirskom službom ili dostavljamo našim vozilom. Cena isporuke za kupovine do 5.000 dinara je 150 dinara po jednom paketu, za kupovine preko 5.000 dinara cena dostave je GRATIS za sve kupce u Republici Srbiji. Troškovi isporuke se dodaju na cenu proizvoda.
U slučaju zamene robe nastale greškom kupca, troškove vraćanja robe snosi KUPAC . U slučaju greške prodavca, troškove vraćanja pošiljke snosi PRODAVAC.
Možemo podeliti Vašu porudžbinu prilikom isporuke na nekoliko delova u zavisnosti od raspoloživosti i dostupnosti robe na zalihama (može se desiti da je u nekom drugom magacinu u drugom gradu). To kupcu neće prouzrokovati nikakve dodatne troškove.

Procedura isporuke
Pošiljka stiže na adresu radnim danima u periodu od 08-17 sati i subotom od 08-14 sati. Potrebno je da u tom periodu na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozvaće vas na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i dogovoriti novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugi put ne pronađe na adresi, pošiljka se vraća u naše prostorije (PRODAVCU). Nakon pakovanja robe i predaje kurirskoj službi na mejl će Vam biti poslato obaveštenje o brojevima paketa i link preko koga možete pratiti status pošiljke. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je vizuelno pregledati paket, da ne postoje slučajno vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transpornta kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, imate prava da odbijete prijem pošiljke i odmah nas obavestite pozivom na telefon 032/722-350 ili putem emaila reklamacije@ultra.s-group.rs . Ukoliko je pošiljka na izgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

ultra