Najčešća pitanja

Najčešća pitanja i odgovori


Ukoliko poručite robu u vrednosti do 5.000 dinara, troškovi isporuke su 150 RSD sa PDV-om po jednom paketu robe/po jednoj porudžbini. U jednoj porudžbini može biti veći broj proizvoda.
Za iznos preko 5.000 RSD, isporuka je besplatna na teritoriji cele Republike Srbije.

Ukoliko dođe do toga da dobijete proizvod koji bitno odstupa od proizvoda sa slike, najpre proverite naziv i specifikaciju. Može doći do toga da u procesu izmene dizajna ambalaže dobijete proizvod u novoj ambalaži, koja još uvek nije postavljena na sajt.

Ukoliko postoje bilo kakva vidljiva oštećenja ili ukoliko artikal nije ispravan, molimo Vas da nas u najkraćem roku kontaktirate putem e-mail adrese info@ultra.s-group.rs, ili telefonom na broj 032/722-350. Pre nego što to učinite detaljno pregledajte sadržaj paketa i proverite da li su u pitanju fizička oštećenja nastala neadekvatnim transportom ili je u pitanju neki drugi nedostatak. Svi artikli koji se prodaju preko ULTRA.S-GROUP internet prodavnice su novi, u originalnom pakovanju i podležu garanciji koja je naznačena u opisu i karakteristikama artikla. Takve artikle ćemo zameniti ili izvršiti povraćaj novca u zavisnosti od Vaše odluke. Ukoliko je oštećenje nastalo neadekvatnim rukovanjem koje je u suprotnosti sa pravilima navedenim u uputstvu artikla, S-GROUP ne snosi nikakvu odgovornost i nije u obavezi da zameni ili izvrši novčanu nadoknadu artikla.